Bergnet neemt Smink transport over

728

Bergnet heeft Smink Transport uit Amersfoort overgenomen. Met deze overname verstevigt Bergnet haar positie in de markt voor autoberging, pechhulp, autotransport en vervangend vervoer. Bergnet is één van de grotere autohulpdiensten van Nederland en heeft vestigingen in Amsterdam, Almere, Lelystad en Blaricum.

Bergnet neemt Smink transport over Bergnet wil met de overname van Smink Transport de meest complete 24-uurs dienstverlener van Nederland zijn’, vertelt directeur eigenaar Nicole Vlaar.  ‘Naast het behalen van synergievoordelen zien wij ook mogelijkheden om de diensten van Smink Transport uit te rollen naar onze eigen vestigingen.’

Autoberging

Smink Transport is actief in de autobergingsmarkt en heeft de afgelopen jaren een professionele (auto)logistieke tak opgebouwd. Smink Transport is gespecialiseerd in op- en overslag van voertuigen, inbeslagname, meer-lader transport van vracht- en personeneauto’s en overdekt/gesloten autotransport. de naam Smink Transport blijft bestaan. Frans Smink en Astrid Smink – Van de Beld blijven actief bij Smink Transport als onderdeel van Bergnet Beheer.

Grootste

Gebaseerd op snelweg meldingen was Bergnet al de grootste berger van Nederland. Meer dan 11.000 keer per jaar rukt Bergnet uit op de snelweg A1, A2, A4, A5, A6, A9, A10 en A27. (Bron: Bergnet)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief