Bepaal zelf het weer

669

Ook wel eens zo’n dag dat je liever met een goed boek in de stuurhut zit of de hele dag op de bank wil hangen? Doe dan de gordijnen dicht en zet de nieuwe tempescope aan voor het beste niets-doen gevoel.

De tempescope is een glazen ‘stolp’ waarin het kan regenen, de zon kan schijnen, wolken voorbij drijven of kan bliksemen. Met de app zijn verschillende instellingen mogelijk. Zo kan de tempescope worden gebruikt om het verwachte weer van die dag te laten zien. Regent het in de tempescope, neem de paraplu dan maar mee. En wil je graag zien hoe het weer is bij familie of vrienden die ver weg wonen, dan kan je in de app deze locatie opgeven. Verder is het mogelijk het weer zelf te bepalen. Zo kan het weer binnenshuis worden aangepast aan de gemoedstoestand van de eigenaar van de tempescope.

De tempescope is via crowdfunding te koop op indiegogo. Het betreft voorlopig wel een doe-het-zelf exemplaar waarbij de koper de tempescope zelf in elkaar moet zetten. Maar volgens de maker is daarvoor een schroevendraaier voldoende. En het lezen van de gebruiksaanwijzing.

De tempescope kost $ 199.