Belangstelling voor Ballast Nedam

642

NIEUWEGEIN – Enkele binnenlandse en buitenlandse partijen hebben Ballast Nedam benaderd om de mogelijkheden van een fusie of overname te verkennen. Ballast Nedam schrijft serieuze strategische opties altijd in overweging te nemen in het belang van zijn aandeelhouders en zijn andere stakeholders.

Belangstelling voor Ballast NedamBallast Nedam maakte tevens bekend de verkoop van de activiteiten van Ballast Nedam Offshore aan Van Oord te hebben afgerond. ‘Zoals overeengekomen bestaat de transactie uit de verkoop van activa van Ballast Nedam Offshore, de staf van de EPCI-diensten (EPCI: ontwerp, inkoop, bouw en installatie), het Heavy Lift Vessel Svanen en het in uitvoering zijnde project Westermeerwind. Deze transactie heeft geen gevolgen voor het aantal arbeidsplaatsen. De transactie betekent een significante boekwinst voor Ballast Nedam over 2014.

Zoals eerder aangegeven verwacht Ballast Nedam over geheel 2014 een negatief operationeel resultaat van € 35 miljoen tot € 45 miljoen en een sterk verbeterde solvabiliteit van circa 10 procent (halfjaar: 4%). (Bron: Ballast Nedam)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief