B. Ter Riele Transporten treedt toe tot Greenport Logistics

656

NAALDWIJK – B. Ter Riele Transporten uit Wilp maakt met ingang van 1 augustus deel uit van Greenport Logistics. Dat besluit is het resultaat van een geslaagde pilot, die drie maanden heeft geduurd. Met de toetreding van B. Ter Riele Transporten vergroot Greenport Logistics de dekkingsgraad in Nederland aanzienlijk.

B. Ter RielekopieDe geslaagde pilot heeft de toegevoegde waarde van B. Ter Riele Transporten in Oost-Nederland duidelijk aangetoond. Greenport Logistics en B. Ter Riele Transporten hebben daarom besloten tot een formele samenwerking. De uitbreiding biedt alle deelnemers van Greenport Logistics belangrijke voordelen. Dankzij deze uitbreiding is het logistieke netwerk voor collectie- en distributielogistiek verder verbreed. Daarnaast maakt de toetreding van B. Ter Riele Transporten het mogelijk om de strategisch belangrijke tuinbouwregio’s beter te bedienen. De uitbreiding levert grote efficiencyvoordelen op voor het netwerk omdat vervoersstromen beter kunnen worden gebundeld.

Efficiënter

Eigenaar Bennie ter Riele van B. Ter Riele Transporten is zeer gelukkig met de toetreding van zijn bedrijf tot Greenport Logistics. ‘Dankzij deze strategische samenwerking kunnen wij de dekkingsgraad voor onze klanten in de sierteeltsector optimaliseren en onze dienstverlening en service nog verder verbeteren. Sierteeltproducten kunnen efficiënter vervoerd worden van en naar Oost-Nederland en in het Duitse grensgebied.’

Greenport Logistics telt met de komst van B. Ter Riele Transporten in totaal negen logistieke dienstverleners. Naast B. Ter Riele Transporten zijn dat De Winter Logistics, Mercuur Smart Logistics, M. van der Helm Logistics, Kuiper Transport, Van der Slot Transport, Transpa Emmen, Schiffer GmbH en Greenport Logistics GmbH.

Over B. Ter Riele

B. Ter Riele Transporten is gevestigd in Wilp. Het bedrijf levert een breed scala aan logistieke diensten voor de sierteeltsector, zoals collectie en distributie voor klanten in de regio Oost-Nederland. Na de overname van Sanna Trans uit Bemmel in 2012 heeft B. B. Ter Riele Transporten haar positie in het Oosten van Nederland flink verstevigd.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief