Automobiliste bekneld tussen vrachtwagens

642

Woensdagmorgen net voor 8.00 uur raakte een personenauto bekneld tussen twee vrachtwagens. De 28-jarige bestuurster uit Sittard raakte daarbij gewond en bekneld.

PolitieautoDe vrouw stond met haar auto stil achter een vrachtwagen. Deze vrachtwagen moest remmen omdat een rode personenauto, die voor hem reed, vanaf de Napoleonsweg linksaf de Defensieweg wilde inslaan. De vrachtauto kwam stil te staan en de automobiliste die erachter reed stopte eveneens. Een tweede vrachtwagen kwam in aanrijding met de stilstaande personenauto. De auto raakte daardoor ernstig bekneld tussen beide vrachtwagens. De vrouw is door de brandweer bevrijd uit haar benarde positie en ze is in stabiele toestand per ambulance naar het ziekenhuis in Maastricht gebracht.

Politie zoekt bestuurder auto
De politie komt graag in contact met de bestuurder van de kleine rode personenauto die rond 8.00 uur vanaf de Napoleonsweg linksaf sloeg richting Defensieweg. De politie is bereikbaar via telefoonnummer 0900-8844. De Napoleonsweg is in beide richtingen afgesloten gedurende het technisch onderzoek en het bergen van de voertuigen. Het verkeer wordt omgeleid.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter