Asociaal rijgedrag chauffeur bestelbus oorzaak ongeval

414

Zondagmiddag raakten een man en een vrouw gewond na een ongeval op de rijksweg A2 ter hoogte van de afslag richting Waalre. De weg was door het ongeluk tijdelijk afgesloten in de richting ‘s-Hertogenbosch. Volgens betrokkenen en getuigen was het asociale rijgedrag van een bestuurder van een bestelbus debet aan het ongeval.

Politie houdt vrachtwagenchauffeur aan voor tachograaffraudeDoor zijn rijgedrag werd de bestuurder van een personenauto gedwongen tot een uitwijkmanoeuvre, waardoor hij de controle over de auto verloor en hard tegen de middengeleiding reed. Door deze klap werd het motorblok uit die auto gegooid, die vervolgens een auto met aangekoppelde caravan flink beschadigde. De inzittenden daarvan bleven ongedeerd. Een derde auto raakte beschadigd door rondslingerende brokstukken. De inzittenden van de eerste auto, een man en een vrouw, werden door de brandweer uit hun auto bevrijd en werden met nog onbekende verwondingen naar een ziekenhuis vervoerd. Personeel van een traumahelikopter verleende medische bijstand aan het ambulancepersoneel.

Bestelbus
De politie heeft op de plaats van de aanrijding technisch onderzoek gedaan. Verder doet zij onderzoek naar de identiteit van de bestuurder van de bestelbus. Getuigen worden opgeroepen zich bij de politie te melden via 0900-8844.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter