AREA Reiniging vernieuwt vloot met DAF LF Euro 6

494

Verkoper Reinder Dorenbos van Sent Waninge heeft onlangs een DAF LF Euro 6 overhandigd aan Albert Smit van AREA Reiniging. De combinatie bestaande uit de nieuwe DAF LF 210 FA Euro 6, uitgerust met de viercilinder PACCAR PX-5 Euro 6 motor met verlengde dagcabine en een gesloten Plywood laadbak van De Poel Carrosseriefabriek. De nieuwe DAF LF wordt ingezet voor minicontainer wisselingen in de gemeenten Coevorden, Emmen en Hoogeveen.

De nieuwe DAF LF met een verlengde dagcabine heeft de kleinste draaicirkel in zijn klasse, biedt een gemakkelijke in- en uitstap, is flexibel en allround inzetbaar. De LF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, kunststof brandstoftank van 185 liter en een AdBlue-tank van 50 liter, luxe luchtgeveerde chauffeursstoel, airconditioning en de DAF Driver Performance Assistant (DPA). AREA Reiniging vernieuwt vloot met DAF LF Euro 6Voor optimale veiligheid is de LF voorzien van front- en achterzichtcamera’s, extra achteruitrijverlichting in de onderlijn en tweemaal dubbele LED-verlichting op de achter- en zijkant. De verlengde dagcabine geeft de chauffeur, naast extra bewegingsvrijheid, ook extra aflegruimte voor zijn administratie en voor zaken die de chauffeur graag droog en schoon wil houden, wat in een laadbak of kist aan het chassis nog wel eens lastig kan zijn.

Met passie
AREA Reiniging zorgt sinds 2006 in Coevorden, Emmen en Hoogeveen dagelijks voor de inzameling en verwerking van restafval van burgers, bedrijven en instellingen. ‘Elke dag opnieuw rijden onze vakmensen door de straten van Coevorden, Emmen en Hoogeveen’, vertelt directeur Alfride Groenewold van AREA. ‘Professioneel en dienstbaar verzamelen zij het huishoudelijk afval en dragen zorg voor de verwerking van dit afval. Ook zetten onze medewerkers zich met passie in voor de professionele reiniging van het openbaar gebied.’

AREA Reiniging
Met 140 gemotiveerde medewerkers en 91 voertuigen zijn zij dagelijks voor ruim 86.000 huishoudens actief in de drie gemeenten in Drenthe. Maar ook voor bedrijven en instellingen biedt AREA Reiniging professionele oplossingen voor afval- en reinigingsvraagstukken. Tevens beheert AREA milieustraten in Coevorden, Emmen, Hoogeveen en Zweeloo. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief