Annet Koster nieuwe directeur KVNR

1072
‘Ik heb vooral heel veel zin om aan de slag te gaan om de Nederlandse zeevaart breed zichtbaar te maken en mensen kennis te laten maken met deze dynamische en oer-Hollandse sector’, aldus Annet Koster. (Foto KVNR)

ROTTERDAM De Koninklijke Vereniging van Nederlandse Reders (KVNR) heeft per 1 maart 2018 met Annet Koster een nieuwe directeur. De bestuursvoorzitters Sibrand Hassing en Karin Orsel maakten dit tijdens de nieuwjaarsreceptie van de vereniging op 17 januari bekend.

De vacature voor directeur van de KVNR ontstond door de uitdiensttreding van Martin Dorsman. Hij is per 1 november 2017 benoemd tot secretaris generaal van ECSA, de Europese koepelorganisatie van redersverenigingen. Tot 1 maart 2018 wordt de functie van KVNR-directeur waargenomen door Guido Hollaar.

‘Vooral heel veel zin in’
Annet Koster (39) heeft na universitaire opleidingen op het gebied van rechtsgeleerdheid en politieke wetenschappen een gevarieerde loopbaan opgebouwd in het verenigingswezen. Na gestart te zijn als lobbyist heeft zij in dienst van de Koninklijke Vereniging MKB-Nederland ruim tien jaar ervaring opgedaan in de belangenbehartiging waarvan de laatste jaren als directeur van de Stichting Projecten. ‘Ik heb vooral heel veel zin om aan de slag te gaan om de Nederlandse zeevaart breed zichtbaar te maken en mensen kennis te laten maken met deze dynamische en oer-Hollandse sector’, aldus de kersverse directeur.