Alles over verkeersovertredingen in Duitsland op een rij

497

Het Duitse advocaten- en fiscaaladvieskantoor Strick houdt woensdag 20 november een bijeenkomst over verkeersovertredingen in Duitsland. De gevolgen hiervan zijn volgens Strick vaak duur of ingrijpend, bijvoorbeeld door rijontzegging.

Tot de top tien van overtredingen behoren onder meer te hoge snelheid, bumperkleven op de Autobahn, het niet verlenen van voorrang en de Unfallflucht.

Alles over verkeersovertredingen in Duitsland op een rijWie in Duitsland een verkeersovertreding ten laste wordt gelegd, moet rekenen met een Verwarnungsverfahren of een Bußgeldverfahren. Welke van de twee procedures wordt opgestart hangt af van de beschuldiging, van de zwaarte van de overtreding. Over de mogelijke gevolgen van de in de praktijk meest voorkomende verkeersovertredingen gaat Lars Wemmers, specialist op het gebied van het Duitse verkeersrecht, het een en ander vertellen.

De zogenaamde Duitsland-Borrel wordt woensdag 20 november van 16.30 – 20.00 uur gehouden in restaurant ´t Poortje, Siemensstr. 31 in Kleve. Onder het genot van een hapje en een drankje kunt u tevens van de mogelijkheid gebruik maken, om bestaande contacten te intensiveren en nieuwe zakelijke contacten te leggen. Heeft u op deze avond vragen over een specifiek rechtsgebied, dan kunt u deze voorleggen aan de aanwezige advocaten en specialisten.

Aan de deelname zijn voor u geen kosten verbonden. Aanmelden is verplicht. Dat kan via de website www.strick.de.

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter