AEO-certificaat voor Kuipers Logistics

589

Kuipers Logistics heeft deze week het AEO-certificaat voor veiligheid. Directeur Harry Kuipers kreeg het certificvaat uit handen van de heer Philip Willekes van de douane, die daarmee Kuipers Logistics aanmerkt als een veilige en betrouwbare internationale logistieke dienstverlener.

AEO-certificaat voor Kuipers LogisticsAEO staat voor Authorized Economic Operator en biedt tal van voordelen op gebied van douanezaken. Door minder fysieke en administratieve controles kunnen afhandelingen van procedures sneller verlopen.

Kuipers Logistics is in de afgelopen maanden grondig doorgelicht door de douane. Niet alleen de interne organisatie maar ook de bedrijfssystemen en procedures zijn onder de loep genomen.

Veiliger
Harry Kuipers zegt ‘bijzonder trots’ te zijn. ‘De internationale aandacht voor veiligheid neemt toe en daardoor gelden er strengere veiligheidsregels voor goederen-stromen. Deze AEO-status draagt dan ook bij aan een veiliger goederenstroom. Ook sluit dit AEO-certificaat mooi aan bij de reeds verkregen certificaten die staan voor kwaliteit en duurzaamheid zoals, ISO 9001:2008 en Lean and Green.’

twitter