Achttien lichtgewicht Scania’s voor Nijman/Zeetank

546

Nijman/Zeetank International Logistic Group heeft achttien Scania R 410 trekkers besteld met een totaalgewicht van 6925 kg (conform kentekenregistratiegewicht met 90% brandstofinhoud) besteld. En dat zorgt voor meer lading per rit, een hogere efficiëntie en uiteindelijk een hoger rendement van het wagenpark.

Nijman/Zeetank rijdt zowel nationaal als internationaal met zwaar geladen glas- en bulktransportcombinaties. In de chemie wordt gebruikelijk per ton betaald, dus hoe lager Achttien lichtgewicht Scania’s R 410 voor Nijman/Zeetankhet gewicht van het eigen voertuig, hoe meer betalende lading er mee kan per rit. Op het gebied van glastransport kan met speciale trailers ruim 25 ton nettogewicht worden geladen.

Logistiek dienstverlener
Nijman/Zeetank International Logistic Group is een logistieke dienstverlener op het gebied van transport en distributie van petrochemische producten, brandstof, gas, glas en stukgoed. De groep biedt een totaalconcept van logistieke diensten aan. Naast het vervoer van plaats A naar plaats B verzorgt Nijman/Zeetank de afhandeling van bijkomende activiteiten, zoals inslag, uitslag en opslag, het verwarmen, afvullen en wegen van producten, inklaring en het verzorgen van documentatie.

Vijftig jaar
Nijman/Zeetank is meer dan vijftig jaar geleden opgericht. Het hoofdkantoor is in 1988 verhuisd naar de huidige locatie in Spijkenisse en heeft nevenvestigingen in de UK, Polen en Duitsland. Nijman/Zeetank heeft al jarenlang een bijzonder goede band met Scania en is bijzonder tevreden over de lichtgewicht trekkers. (Bron: Scania)

Volg TotaalTrans op Twitter