Acht DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers voor BVB Logistics

465

Direct Jaap Vreeken van BVB Logistics en directeur Douwe van Buuren van BVB Substrates heeft onlangs acht nieuwe DAF XF Euro 6 trekkers in ontvangst genomen. De nieuwe voertuigen worden ingezet voor het transport van zeecontainers in het havengebied en in Europa, en voor BVB Substrates met bulktransporten binnen de Benelux.

Acht DAF XF Euro 6 Super Space Cab trekkers voor BVB LogisticsVier van de voertuigen worden ingezet bij BVB Substrates en gestationeerd in De Lier en Grubbenvorst, de overige bij BVB Logistics voor het vervoer van zeecontainers en bulktransport.

Specificaties
De acht XF Euro 6 Super Space Cab trekkers zijn uitgevoerd met de 12,9 liter PACCAR  MX-13 motor en onderverdeeld in zeven DAF XF 460 FT trekkers en één DAF XF 460 FTG trekker.

De DAF XF 460 trekkers zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak (met uitzondering van de handgeschakelde DAF XF 460 FTG), MX- motorrem, Super Air chauffeursstoel, en het unieke DAF Night Lock, dat eenvoudig en doeltreffend beschermt tegen inbraak en beroving. Daarnaast ondersteunen Vehicle Stabilty Control (tegen scharen en kantelen) en de DAF Driver Performance Assistant (met actuele ritgegevens) de chauffeur tijdens het rijden. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief