ABN AMRO houdt seminar ‘Logistiek schakelt door’

701

ABN AMRO houdt 10 februari het seminar ‘Logistiek Nederland schakelt door’. Op het seminar spreken drie logistieke experts die vanuit hun specifieke functie en expertise hun visie geven op veranderende omstandigheden.

ABN AMRO houdt seminar ‘Logistiek Nederland schakelt door’Arthur van Dijk (Transport en Logistiek Nederland), Jack van der Veen (Nyenrode) en Henk de Bruijn (Havenbedrijf Rotterdam) gaan o.l.v. Paul van Liempt (BNR) in discussie over tal van onderwerpen die logistiek Nederland bezighouden.

Kaarten opnieuw geschud
Volgens de ABN AMRO biedt het nieuwe jaar uitzicht op meer kansen. ‘Maar de nieuwe werkelijkheid is een feit. Vele logistieke kaarten zijn opnieuw geschud, en de bewegingen volgen elkaar op in hoog tempo. De Nederlandse logistieke toppositie is met economische groei alleen niet gegarandeerd. Het draait om optimalisering van de gehele keten. Dat betekent alert blijven inspelen op veranderingen en steeds slimmer omgaan met het vak logistiek. De haven creëert logistieke activiteit, maar ook een professionele supply chain en efficiënte inzet van transportcapaciteit horen hier bij. (Bron: ABN AMRO)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief van TotaalTrans

Volg TotaalTrans op Twitter