Abbott Biologicals en Jabil Circuits winnaars Veiligste Magazijn

923

Abbott Biologicals uit Olst en Jabil Circuits uit Venray zijn uitgeroepen tot de veiligste magazijnen van Nederland. Dat gebeurde donderdagmiddag bij EVO in Zoetermeer tijdens de Dag van het Magazijn.

Abbott Biologicals en Jabil Circuits winnaars Veiligste MagazijnVoor de zevende editie van de verkiezing waren er voor de eerste maal twee eerste prijzen, voor magazijnen met minder en magazijnen met meer dan 25 werknemers. Volgens juryvoorzitter prof. René de Koster moet dat duidelijk maken dat ook kleine magazijnen voorbeelden kunnen zijn van veilig werken.

Winnaars
Bij de kleine magazijnen werden Össur Europe uit Son en Breugel en AkzoNobel uit Groot-Ammers respectievelijk tweede en derde; bij de grote magazijnen waren het Havi Logistics uit Amersfoort en A.S. Watson uit Heteren die tweede en derde werden.

Veilig en efficiënt
Bewust veilig en efficiënt werken zijn sleutelwoorden in deze wedstrijd. De jury bestaat uit specialisten in logistieke processen, ergonomie, magazijntechniek en logistieke opleidingen vertegenwoordigt. Alle bedrijven die voor de prijs in aanmerking kwamen zijn door de Inspectiedienst van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid getoetst op de wettelijke eisen. (Bron: EVO)

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief en maak kans op een iPad mini

twitter