AB Texel koopt Butter Group

619

TEXEL – Logistiek dienstverlener AB Texel heeft alle aandelen van transportonderneming Butter Group overgenomen. Door de overname ontstaat een logistieke dienstverlener met een wagenpark van 700 voertuigen.

AB Texel koopt Butter GroupDe overname sluit volgens algemeen directeur Dennis Wetenkamp van AB Texel aan op de ambitie om uit te groeien tot de meest gewaardeerde logistiek dienstverlener in de agriketen. ‘AB Texel en Butter Group hebben beide veel ervaring op het gebied van logistieke dienstverlening in de agriketen. AB Texel kan door de overname van Butter Group haar dienstverlening aan haar klanten verder optimaliseren. We hebben dezelfde ambitie waar het gaat om de dienstverlening aan onze klanten. Bovendien verstevigen we door de overname ons netwerk in West Europa waardoor we nog beter kunnen inspelen op de wensen van onze klanten.’

Geen nadelige gevolgen

In december 2014 kondigde AB Texel een voornemen tot overname van Butter Group aan. De afgelopen maanden heeft een zorgvuldig haalbaarheidsonderzoek plaatsgevonden. Dit onderzoek is recent succesvol afgerond. Het samengaan van de bedrijven zal naar verwachting geen nadelige gevolgen hebben op de werkgelegenheid van de gezamenlijke bedrijven.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief