A73 opnieuw dicht na weer een ongeval met vrachtwagens

644

BELFELD – Verkeer in Limburg blijft woensdag weinig bespaard. Na eerdere problemen op de A2 en de A73 is er opnieuw een ongeval gebeurd op de A73. Sinds woensdag 19.30 uur is de weg in beide richtingen dicht tussen Belfeld en Beesel nadat een vrachtwagen inreed op de file. De ravage is groot. A73 opnieuw dicht na weer een ongeval met vrachtwagensRijkswaterstaat verwacht de A73 tussen Belfeld en Beesel rond 1.00 uur vannacht te kunnen vrijgeven. Wanneer het deel tussen Roermond en ’t Vonderen kan worden vrijgegeven is nog niet bekend.

Bij het ongeluk is ook dit maal een tankwagen betrokken. Rijkswaterstaat laat weten dat het voertuig geen gevaarlijke stoffen lekt. Wel is er olie op de rijbaan terecht gekomen. Bij het ongeluk raakte twee personen gewond, van wie een ernstig. 

De A73 blijft voorlopig in beide richting dicht. Verkeer vanuit beide richtingen moet omrijden via de N273.

Weggebruikers moesten dit de hele woensdagavondspits ook al doen, omdat er ’s middags ook al een ongeval gebeurde waarbij een tankwagen betrokken was. Toen kwam er veel zoutzuur vrij met alle gevolgen van dien. (Bron: VID/Foto: ANWB)

Volg de actuele fileberichten

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief