A4 tot elf uur afgesloten

600

De A4 is vrijdagochtend vroeg ter hoogte van Amsterdam-Sloten afgesloten voor het verkeer komende vanuit de richting Den Haag. Bij de aanrijding is waarschijnlijk niemand gewond geraakt. Zodra het onderzoek is afgerond kunnen de betrokken voertuigen geborgen worden en kan de rijbaan worden vrijgegeven. 
De verwachting is dat dit rond elf uur is.

Even na half zeven kwam een vrachtwagen in botsing met een personenauto. Een andere vrachtwagen heeft de aanrijding A4 afgeslotengeprobeerd te ontwijken en is daarbij via de geleiderail aan de linkerkant van de rijbaan op het spoor terechtgekomen.

Omrijden

Het verkeer dat zich op de A4 bevindt staat ingesloten tussen het knooppunt Badhoevedorp en het incident. Dit verkeer wordt via de afrit Sloten van de weg gehaald.
Weggebruikers vanuit Den Haag met bestemming Amsterdam kunnen voorlopig beter vanaf het knooppunt Badhoevedorp omrijden in de richting van Utrecht, via de A9 en de A2. Wil je naar Zaanstad, dan kun je bij het knooppunt De Hoek omrijden over de A5 richting de Coentunnel.

Stremming spoor

Doordat de vrachtwagen op het spoor staat, rijden er tussen Amsterdam Lelylaan en Schiphol en Amsterdam Zuid en Schiphol voorlopig in beide richtingen geen treinen. Reizigers moeten rekening houden met een forse vertraging. Omrijden kan via Utrecht Centraal. (Bron: VID)

Lees ook de nieuwe rubriek Juridische Zaken. In de eerste aflevering: Verjaringstermijnen in het vervoerrecht

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief