A12 bij Den Haag dicht door ongeluk

699

DEN HAAG – Door een ongeluk is de Utrechtsebaan (A12) vanuit Utrecht richting Den Haag op dit moment dicht tussen Bezuidenhout en Malieveld. Ter hoogte van het Malieveld zijn meerdere auto’s en een motorrijder met elkaar in aanrijding zijn gekomen.

Lange files op A12 na aanrijdingAangezien het een ernstig ongeluk is gaat het nog uren duren voordat de weg weer vrijgegeven zal worden. De politie gaat namelijk een onderzoek doen naar de toedracht van het ongeval. Het verkeer rondom Den Haag begint snel vast te lopen, zowel op de A12 als op de A4. Omrijden moet over de N14 vanuit Leidschendam, maar ook deze route zal spoedig vollopen.

Door de afsluiting van de A12 staan er ook files op de A4 en A13. Toch valt de drukte gezien het feit dat de hele A12 dicht is mee. Dit heeft alles te maken met de voorjaarsvakantie in het noorden en midden. Vanuit Utrecht staat er 4 kilometer file. Op de A4 staat in beide richtingen file voor knooppunt Prins Clausplein. Dat is ook te merken op de A13 vanuit Rotterdam. Het lijkt erop dat er geen verkeer ingesloten staat achter het ongeluk. (Bron: VID)

Bekijk de actuele fileberichten

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief