75ste DAF voor Van der Wekken Transport

418

EINDHOVEN – Directeur Cor van der Wekken van Van der Wekken Transport heeft onlangs de 75ste DAF trekker ontvangen. Jaap van der Vliet van BEST Trucks overhandigde de DAF XF 460 FTG 6×2 trekker.

75ste DAF voor Van der Wekken TransportHet in 1928 door Cees van der Wekken gestarte bedrijf met paard en wagen is van vader op zoon overgegaan en de vier kinderen Van der Wekken werken nu samen binnen het bedrijf, op de DAF trucks of op kantoor. Voor Krijger Molenaars worden meelproducten naar de bakkerijen/afnemers vervoerd en voor de Spar-organisatie verzorgt Van der Wekken Transport de bevoorrading door heel Nederland van de Sparwinkels en de Sligro groothandels. Ook voor het transport naar de Horeca wordt door van der Wekken Transport dagelijks de klanten van goederen voorzien. Met een eigen opslag van ruim 1000 m2 kunnen zonodig de goederen worden opgeslagen.

De DAF

De DAF XF 460 FTG trekker met de 12,9 liter PACCAR MX-13 motor zorgt voor maximale efficiency: hoge prestaties, een zeer gunstig brandstofverbruik en lagere bedrijfskosten per kilometer. De XF is uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, MX Engine Brake, een aluminium brandstoftank van 500 liter, verstelbare dakspoiler en fenders, Day Time Running Lights en koplampen met LED-technologie. Voor de veiligheid van de medeweggebruikers zijn er voor- zij- en achterzicht camera’s.
Het cabine-interieur biedt comfort, veiligheid en bedieningsgemak, totaal 535 liter aan opbergvakken, koellade van 42 liter, standverwarming, automatische temperatuurregeling (ATC), airconditioning en Luxury Air chauffeursstoel met stoelverwarming. De DAF Driver Performance Assistant (DPA) ondersteunt de chauffeur o.a. bij het zo zuinig mogelijk rijden. (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief