25 nieuwe DAF trekkers voor De Rijke Group

413

De internationale logistiek dienstverlener De Rijke Group heeft onlangs 25 nieuwe DAF CF 440 Space Cab trekkers aangeschaft, onderverdeeld in 10 FTG 6×2 en 15 FT 4×2 trekkers.

Van de vijftien FT trekkers zijn er vijf gestationeerd in Antwerpen voor het transport van droge bulkgrondstoffen voor de plastic industrie, de overige trekkers worden ingezet voor het transport van containers vanuit de vestiging Rotterdam-Botlek naar de Benelux, Noord-Frankrijk en Duitsland.

Uitrusting

Alle trekkers zijn uitgerust met een geautomatiseerde AS Tronic versnellingsbak, de nieuwe 10,8 liter PACCAR MX-11 motor, aerodynamische dakspoiler, hoekspoilers en fenders. Voor de chauffeur is 25 nieuwe DAF trekkers voor De Rijke Grouper een luxe chauffeursstoel, veel opbergruimte en de DAF Driver Performance Assistant (DPA), dat de chauffeur ondersteunt bij zo zuinig mogelijk rijden. Tevens is er een track and tracing systeem in de cabine.

De Rijke Group

De Rijke Group is een internationale logistiek dienstverlener. Sinds de oprichting in 1945 is het bedrijf uitgegroeid tot een multinational met meer dan 1.300 medewerkers en 27 vestigingen in zeven Europese landen en het Midden-Oosten. De Rijke is altijd een zelfstandig familiebedrijf gebleven. Drie generaties van de familie de Rijke zijn op dit moment actief binnen de onderneming. De meeste klanten van De Rijke zijn bedrijven in de (petro-)chemische sector.

De diensten die De Rijke biedt zijn supply chain solutions; transport; warehousing en value added logistics en global freight forwarding (zee en lucht). (Bron: DAF)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief