200ste truck voor Kuypers

673

NEER – Kuypers Neer uit het Limburgse Neer heeft onlangs de eerste Renault Trucks T aangeschaft. De aflevering kreeg een extra feestelijk tintje doordat het de 200ste truck voor Kuypers Neer betrof. Renault Trucks-dealer Nebim Groep uit Weert leverde de truck.

200ste truck voor KuypersDe Renault Trucks T 4×2 low trekker met 430 pk wordt ingezet voor de belevering van bouwmaterialen. De truck rijdt voornamelijk binnen Nederland, maar kan ook in de rest van Europa worden ingezet. Het voertuig kan ook als LZV combinatie worden ingezet. ‘Om de CO2-uitstoot te reduceren, hebben wij verschillende LZV-combinaties in ons wagenpark. Dit is de eerste Renault Trucks T LZV-combinatie en hij bevalt prima’, verklaart directeur Fernando Kuypers.

Lage kosten

Vooral de lage kosten van het voertuig waren voor Kuypers Neer doorslaggevend in de keuze voor de Renault Trucks T. ‘De prijs-kwaliteit verhouding van de Renault Trucks T is uitstekend. De afwerking van de truck is van hoog niveau en het brandstofverbruik is gunstig. Aangezien wij vorig jaar onze tweede Lean and Green award hebben gewonnen, is vooral dat laatste voor ons uitermate belangrijk. Het draagt bovendien bij aan positieve totale kosten.’

De truck is gefinancierd via Renault Trucks Financial Services waar ook een verzekering werd afgesloten. Kuypers Neer heeft goede ervaringen opgedaan met de service van Renault Trucks-dealer Nebim Groep. “Nebim levert een uitstekende service en neemt het onderhoud van zowel de trekker als aanhanger voor zijn rekening. Daarnaast is het prettig dat het dealernetwerk van Renault Trucks nu is vergroot. Het is prettig dat er altijd een Renault Trucks-servicedealer met een hoog serviceniveau in de buurt zit”, besluit Fernando Kuypers.

Kuypers Neer

Kuypers Neer is gespecialiseerd in het transport binnen de Benelux, maar verzorgt ook internationale transporten. Kuypers Neer vervoert machines, tuinproducten, pallets en kisten, maar verzorgt ook winkeldistributie en evenementenlogistiek.

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief