Omzet Norbert Dentressangle groeit met bijna zestien procent

1384

DEN BOSCH – Norbert Dentressangle heeft vorig jaar 15,8 procent meer omzet gedraaid dan in 2013. De omzet steeg in 2014 naar 4.669 miljoen euro.

Omzet Norbert Dentressangle groeit met bijna zestien procentLogistiek was de grootste activiteit van de groep en bleef groeien met een omzetstijging tot 2.359 miljoen euro, ofwel +20,9%. Logistiek is het nu het meest internationale bedrijfsonderdeel van Norbert Dentressangle en realiseert 78% van zijn omzet buiten Frankrijk.

Transport

Met een omzet van 2.188 miljoen euro tekent transport een groei op van +8,7%. Deze stijging wordt in eerste instantie verklaard door het dynamische distributietransport op pallets.

Air & Sea haalde een omzet van 206 miljoen euro; een stijging van +42,2% gerapporteerd.

Internationaler

Norbert Dentressangle realiseerde 64% van de activiteiten buiten Frankrijk . Het Verenigd Koninkrijk is het tweede grootste land voor wat betreft de bijdrage aan de omzet van de Groep, goed voor 29% van de totale verkoop. Als gevolg van de overname van Jacobson worden de Verenigde Staten de derde grootste bijdrager aan de omzet van de Groep. Spanje is de vierde grootste bijdrager, met 12% van de totale verkoop en een forse groei. (Bron: ND)

Reageren op dit bericht kan onderaan deze pagina
Volg ons ook op Twitter of neem een abonnement op de nieuwsbrief